Madonna sivaltaa Lady Gagaa: ”Olet jäljittelijä!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Äskettäin 56-vuotissyntymäpäiviään huippumalli Kate Mossin seurassa juhlinut Madonna on jälleen sinkku. Vanhempiin naisiin mieltynyt 26-vuotias Timor Steffens joutuu siis etsimään kainaloonsa uuden puuman, sillä Madonna ei enää häntä huoli.

Madonna työstää parhaillaan uutta Two Steps Behind Me -albumiaan. The Sun -lehden mukaan poptähti näpäyttää nauhoituksista julkisuuteen vuotaneella kappaleellaan nuorempaa laulajatarta, Lady Gagaa. Madonnan mielestä Gagan ura nimittäin perustuu hänen matkimiseen.

– Olet jäljittelijä, missä ovat tekijänoikeuspalkkioni? Olet nätti tyttö, sen tunnustan. Mutta reseptinen varastaminen, se on rumaa, Madonna laulaa kappaleella.

– Voit kävellä kuin minä, voit puhua kuin minä. Mutta pysyttelet aina kaksi askelta takanani, laulajatar sivaltaa.

Madonnalla on kolme lasta, 17-vuotias Loudres, 13-vuotias Rocco ja kahdeksanvuotias Mercy. Nainen lähentyi tanssija Timor Steffenssin kanssa tänä keväänä, ja äskettäin rakastajan kerrottiin olevan hyvää pataa etenkin Madonnan lasten kanssa. Ihmekös tuo, sillä lapsilla oli miehen kanssa vähemmän ikäeroa kuin Madonnalla.