Daisy Lowen kaula-aukko ei liikoja peitellyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittikaunotar Daisy Lowen molemmat vanhemmat ovat muusikoita, mutta hän on itse valinnut urakseen mallimaailman musiikin sijaan. Tummahiuksinen tähti onkin tuttu näky niin muotikuvista kuin erilaisten tilaisuuksien punaisilta matoilta.

Daisy Lowe osallistui tiistaina Lontoossa järjestettyyn GQ Men Of The Year Awards -gaalajuhlaan. Seksikkäästä tyylistään tunnettu julkkiskaunotar ei pettänyt tälläkään kertaan. Vaikka paikalla nähtiin runsain määrin paljastavia asuvalintoja, vei Daisyn erittäin rohkea kaula-aukollaan varmasti monien mielestä voiton.

25-vuotias Daisy Lowe on laulajaäitinsä Pearl Lowen ja Bush-yhtyeen rokkari Gavin Rossdalen tytär. Mies on nykyisin nykyisin naimisissa laulaja Gwen Stefanin kanssa, joka on siis Daisyn äitipuoli. Neito on tehnyt vuosien saatossa nousujohteista uraa mallina.