Koripalloilijat vs. cheerleaderit – huikea pituusero!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaillaan käynnissä olevien MM-kisojen vuoksi ajankohtainen koripallo on laji, jossa fyysinen pituus on pelaajalle eduksi. Tänä iltana suomalaiset äimistelivät Turkin ja Suomen miesten huomattavaa pituuseroa. Verkossa nähdään nyt naispuoliset koripallotähdet ja yksi cheerleader.

UK Womens Basketball vs Cheerleaders

Kuvassa Kentuckyn yliopiston naiskoripallojoukkueen kaksi pelaajaa poseeraa brittiläisen cheerleader-ryhmän kolmen edustajan kanssa. Koripalloilijat ovat otoksessa paljon pidempiä kuin cheerleader. Kuvassa oikealla oleva Ivana Jakubcova on noin 198 senttimetriä pitkä.

Monet varmasti epäilevät kuvan olevan muokattu, mutta useat Reddit-yhteisöpalvelun käyttäjistä uskovat sen olevan aito. Kuvan cheerleaderit ovat todennäköisesti melko lyhyitä, sillä kyseisessä urheilumuodossa ketteryys ja pienikokoisuus ovat eduksi. Vertailun vuoksi Imgur-sivustolla julkaistiin myös toinen kuva, jossa kaksi otoksen urheilijoista poseeraavat yhdessä.