Maailman coolein nelivuotias? Kyllä ainakin kuvien perusteella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Instagramin myötä moni amatöörimalli on löytänyt helpon kanavan tuoda itseään esille. Jotkut toivovat kuviensa osuvan malliagentin silmien eteen, kun taas toisille kameran edessä poseeraaminen on lähinnä oma pieni harrastus. Joskus joillekin Instagram-malleille käy hyvä tuuri, kun he nousevat julkkiksiksi.

Ryker Wixom on vasta nelivuotias, mutta hänellä on jo runsaasti faneja sosiaalisessa mediassa. Hän on Instagramin MiniStyleHacker-sivun tähti, hämmästyttävän valokuvauksellinen pikkupoika joka poseeraa kuvissa Ryan Goslingin kaltaisten aikuisten miespuolisten tyyli-ikonien hengessä.

Rykerin suosion kasvaessa hänen perheensä on alkanut saamaan ilmaistuotteita merkeiltä, jotka toivovat tuotteilleen näkyvyyttä pojan kuvissa. Wixomilla onkin jo yhteistyösopimus kenkävalmistaja Skechersin kanssa. Pojan äiti Collette Wixom kuitenkin kertoo Daily Mail -lehdelle ettei Rykeriä tulla näkemään ihan missä tahansa vaatteissa, vaan toistaiseksi äiti päättää mitä poika pukee päälleen.