Näin täytät uimapatjan ilman pumppua ja puhaltamista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vieraspetinä tai retkisänkynä toimivat ilmapatjat vaativat ilman pumppua käytettynä oman aikansa täyttämiseen ja tyhjentämiseen. Harva myöskään jaksaa puhaltaa kokonaista patjaa kertaheitolla ilman pyörtymistä. Mitä tehdä, jos on keskellä metsää patjoineen ja pumppua vailla?

YouTube
YouTube

Internetin niksinikkari DaveHax esittelee keinon ilmapatjan täyttämiseen ilman pumppua ja keuhkoja. Videolla näytetään, kuinka tavallisesta roskapussista tulee toimiva pumppu yksinkertaisesti täyttämällä pussi ilmalla. Patjan täyttäminen näyttää hauskalta, mutta helpommalta kuin ohimosuonet sinisenä puhaltaminen. Muovipussista tulee patjapumppu.

DaveHaxin YouTube-kanava on loistava vinkkipankki, jonka avulla saa tehtyä kodin tavallisista asioista hieman eksoottisempia pienellä vaivalla. Miehen tee-se-itse -videot keräävät jakso toisensa jälkeen tuhansittain katsojia. Kerroimme taannoin, kuinka valkosipulit voi kuoria ilman käsien likaamista.