Miley Cyrus paljasti jättipeppunsa Instagramissa – sivalsi Nicki Minajia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Miley Cyrus toi twerkkaus-termin viime vuonna koko maailman huulille. Nainen kertoi yllättäen jättävänsä takapuolitanssin historiaan, koska julkisuuteen on astunut hänen mukaansa paljon herkullisempia twerkkaajia. Esimerkkiyksilöksi hän mainitsee Nicki Minajin.

Miley Cyrus siis mitä ilmeisemmin arvostaa näyttävillä muodoilla siunattua kollegaansa, mutta se ei ole estänyt häntä vitsailemasta Nicki Minajin kustannuksella. Laulajatar jakoi Instagramissa kuvan, jossa hänen takapuolensa oli photoshopattu jättiläismäisen isoksi.

Kuva on selvä viittaus Nicki Minajin Anaconda-singlen kanteen ja musiikkivideoon, jossa räppärin takamus on varsin runsaanlaisesti esillä. Miley on jo aikaisemminkin jakanut Instagramissa Nickin Anaconda-kanteen viittaavan kuvan.

Miley Cyrus vertasi taannoin twerkkaamista 1950-luvulla maailmaa villineen Elvis Presleyn suorittamaan lannetanssiin. Hänen mukaansa Elvis teki täsmälleen samaa kuin hän, vaikka ei pukeutunutkaan yhtä paljastaviin asuihin kuin villistä esiintymistyylistään tunnettu entinen Disneyn teinitähti.