Uudenlainen sormusrasia pysyy salassa – täydellinen kosintaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa miehistä saattaa suunnitella kosintaa kauan, jotta se olisi varmasti ikimuistoinen ja yllättävä kokemus naiselle. Toisinaan neitokaiset kuitenkin arvaavat kosinnan etukäteen esimerkiksi romanttisen illallisen saapuessa tai sormusrasian löytyessä.

Clifton
Clifton

Nyt markkinoille on tullut huippusalainen sormusrasia. Normaalisti sormus asetetaan neliön muotoiseen laatikkoon, ja hankalan kokonsa johdosta se pullottaa miehen povitaskussa. Mikäli haluaa yllättää naisen uudenlaisella tavalla, voi povitaskuun hankkia perinteisen korulippaan sijaan Clifton-rasian. Hieman luottokorttikoteloa muistuttava boksi kätkee sormuksen sisäänsä, mutta asettaa sen kauniisti esille rasian avautuessa.

Kerroimme äskettäin toisesta sormusrasiasta, joka tekee kosinnasta ikimuistoisen. Rasia on nimittäin varustettu omalla pienellä kameralla. Tämä takaa sen, että mies ja nainen saavat unelmien hetkeensä yksityisyyttä samalla, kun kaikki tallennetaan videolle huomaamattomasti.