Pikkupoika haisteli Obaman sohvaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain, että rento räppäri Snoop Dogg poltti taannoin pilveä Valkoisen talon vessassa. Hän oli sanonut viranomaiselle menevänsä kakkosasialle ja poltti toimenpiteen jälkeen rentouttavan jointin. Valkoinen talo on Yhdysvaltain presidentin virka-asunto ja työpaikka.

Valkoinen talo on aktivoitunut viime vuosina myös sosiaalisessa mediassa ja kuvaa mielellään taloon saapuvia vieraita. Talon tapahtumista julkaistaan kuvia myös Flickr-palveluun, ja nyt yksi otos kutittelee nauruhermoja suuresti. Kuvassa on nimittäin presidentin huoneessa ikuistettu tilanne, jossa on presidentti Barack Obama ja Yhdysvaltojen salaisen palvelun agentti perheineen.

Sillä aikaa kun Obama ja agentti vaimoineen naureskelevat presidentin työpöydän edessä, on perheen poika päättänyt sukeltaa Obaman työhuoneen sohvalle kasvot edellä. Sohvalla on eittämättä istunut vuosien saatossa karvovaltaisia vieraita, mutta tämä lapsi ei siitä välitä, vaan tunkee nenänsä syvälle sohvatyynyn uumeniin.