41-vuotias popkaunotar ei osoita ikääntymisen merkkejä – parikymppisen bikinivartalo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Gabrielle Union on luonut kotimaassaan uraa elokuvissa ja televisiossa jo 1990-luvulta lähtien. Hän nousi suuren yleisön tietoisuuteen cheerleader-roolistaan Kirsten Dunstin tähdittämässä Anna palaa -elokuvassa. Nykyisin hän esittäää pääroolia Being Mary Jane -sarjassa.

41-vuotias näyttelijätär ei ainakaan ulkoisesti osoita juurikaan ikääntymisen merkkejä. Malediiveilla parhaillaan lomaileva Gabrielle Union jakoi Instagramissa sarjan kuvia, joissa hän poseeraa valkoisissa bikineissä.

Nebraskassa varttunut Gabrielle Union tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Vuonna 1993 näyttelijäuransa aloittaneen tähden tunnetuimpia rooleja ovat Bad Boys II -elokuva sekä The Honeymooners, Ruma Betty ja City of Angels -televisiosarjat. Gabrielle oli viiden vuoden ajan naimisissa NFL-tähti Chris Howardin kanssa. Sittemmin hän on seurustellut Miami Heat -tähtipelaaja Dwayne Waden kanssa.