Pizzayrittäjän videosta some-hitti: ”Älä pelästy paikkaani. Ihminen ei syö rakennusmateriaalia”

Ruoka · Stara.fi

Maahanmuuttajien Suomeen perustamat ravintolat eivät usein nauti kovin suurta arvostusta kansasuomalaisten keskuudessa, mutta nyt eräs tamperelainen ruokaravintola on noussut some-hitiksi omistajansa ja hänen julkaisemansa poikkeuksellisen tyylikkään esittelyvideon ansiosta.

Raholan Pizza ja Kebab, Kuva: YouTube
Raholan Pizza ja Kebab, Kuva: YouTube

Tampereen Raholassa sijaitsevassa 25 vuotta sitten rakennetussa ”vajassa” toimivaa Raholan Pizza ja Kebab -ravintolaa pyörittää nykyisin iranilainen yrittäjä. Hän teetti ravintolastaan videon, jonka julkaisi YouTubessa. Videosta kertoi ensimmäisenä ruokablogi Habanero Kitchen, jonka ansiosta video lähti leviämään nopeasti sosiaalisissa medioissa. Ensin video levisi tamperelaisten keskuudessa ja lopulta paljon laajemminkin.

– Älä pelästy minun paikkaani. Ehkä huonon näköinen, mutta ruoka on tärkeää. Ihminen ei syö rakennusmateriaalia. Seinät eivät ole ruokaa, yrittäjä kertoo videollaan.