Holly Hagan! Realitypovipommi säväytti Ibizalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen televisiotähti Holly Hagan on tullut monille tutuksi Jersey Shoren brittiversiosta, Geordie Shore -realitysarjasta. Tähti otti jokunen aika sitten 32FF-kokoiset silikoni-implantit, jotka löystyivät ja kääntyivät laihdutuksen aikana ympäri hänen ihonsa sisällä.

Sittemmin realitytähti on korjauttanut rintaimplanttinsa, joten nykyään hän voi jälleen kaikessa rauhassa esitellä jättirintojaan julkisuudessa. Nyt tähti on kuvattu viettämässä lomaa bikineissä Playa D’en Bossan rannalla Ibizalla.

Geordie Shoren tähdet ovat toistuvasti päätyneet lehtien otsikoihin kotimaassaan Iso-Britanniassa. Sarjaa on kuvailtu vielä amerikkalaista Jersey Shorea härskimmäksi. Realitytähteyden lisäksi Holly Hagan on luonut uraa myös laulajana.