John Travolta kommentoi homohuhuja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosikkinäyttelijä John Travolta on jo vuosien ajan joutunut homoskandaalien keskiöön, sillä useat miehet ovat väittäneet heillä olleen joko suhde tähden kanssa tai hänen tarjonneen rahaa seksistä. Hiljaiseloa pitänyt 60-vuotias näyttelijä on nyt kommentoinut väitteitä.

Kuten aiemminkin, on John Travolta kieltänyt jyrkästi olevansa homoseksuaali. Hänen mukaansa ihmiset pyrkivät vain hyötymään homoväitteistä rahallisesti, ja esimerkiksi hänen entisenä työntekijänään työskennellyt Doug Gotterba on yrittänyt tätä jo vuosien ajan. Travolta myös vakuuttaa Daily Beastin haastattelussa, että homohuhut eivät hetkauta häntä, vaikka kokeekin ne häiritseviksi, jos hänen perheensä joutuu uhriksi.

Taannoin Doug Gotterba kertoi julkaisevansa shokeeraavan paljastuskirjan. Gotterban väitteiden mukaan miesten kuusivuotinen salasuhde olisi päättynyt hänen aloitteestaan. Travoltan myös väitetään ryhtyneen seurustelemaan eron jälkeen 16-vuotiaan Brooke Shieldsin kanssa peitelläkseen homosuhdettaan.

John Travolta on ollut naimisissa näyttelijätär Kelly Prestonin kanssa jo 23 vuoden ajan. Pariskunta menetti traagisesti esikoispoikansa Jettin, joka kuoli epilepsia-kohtaukseen perheen lomamatkalla. Taannoin John Travolta paljasti kammoavansa vaimonsa seksikohtauksia ja kertoi niiden katsomisen televisioruudusta olevan vaikeaa.