Lady Gaga saapui Ateenaan yläosattomissa – kuvat heti verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga oli vielä vuosi sitten alituisesti otsikoissa monistakin syistä, mutta sittemmin tahti on hiljentynyt selvästi, ja hittiputki on ehtynyt. Nyt Lady Gaga on noussut otsikoihin musiikin sijaan rohkeiden asuvalintojensa vuoksi.

28-vuotias poptähti vierailee parhaillaan kreikassa. Lady Gaga saapui Ateenaan yksityisellä koneella, josta hän asteli ulos huomiota herättävästi yläosattomissa, peittäen rintansa vain hopeisilla simpukankuorilla. Myöhemmin laulajatar jakoi hotellisviitistään rohkeita kuvia, joissa hän poseeraa niin ikään yläosattomissa, pelkät stringit jalassaan.

On-off -suhteessa Chigaco Fire -televisiosarjan tähden Taylor Kinneyn kanssa oleva Lady Gaga haaveilee avaruudesta vietettävistä häistä. Hän suunnittelee, että seremonia järjestettäisiin Richard Bransonin järjestämällä Virgin Galactic -avaruuslennolla. Naisen on tarkoitus esiintyä samalla lennolla ja olla maailman ensimmäinen avaruudessa keikkansa heittävä artisti.