Matkavinkki rakastavaisille – Kroatiassa sydämen muotoinen saari

Lifestyle Matkailu · Tim Isokivi

Romanttisista matkakohteista puhuttaessa ihmisille tulee varmasti ensimmäisenä mieleen Pariisin ja Rooman kaltaiset kaupungit tai etelän lämpimät kohteet, joita turistirysät eivät vielä ole täysin vallanneet. Yksi matkavinkki rakastavaisille löytyy kuitenkin Kroatiasta.

Loversislandcroatia.com
Loversislandcroatia.com

Rakastavaisten saarena tunnettu Galesnjak on pieni saari Adrianmeren rannikolla. Asumattoman saaren lempinimi tulee sen huomiota herättävästä muodosta. Galesnjak näyttää nimittäin ilmasta käsin katsottuna aivan sydämeltä.

Rakastavaisten saari on saavuttanut suosiota etenkin Google Earthin käytön yleistymisen myötä. Pienehkö saari näyttää ulkoisesti melko karulta, mutta tarjoaa luultavasti ainakin eristäytyneen paikan erikoisia kokemuksia hakeville, retkeileville rakastavaisille.