Isäntä juopotteli baarissa – karhu odotteli ulkona

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Villieläimet saattavat kesyyntyä ihmiseen, jos niitä hoidetaan pienestä poikasesta saakka. Silti niiden villit vaistot ovat aina olemassa, eikä petojen mahtia tule aliarvioida. Espanjassa hieraistiin hiljattain silmiä erään pubin edustalla.

Espanjan Valenciassa järjestettiin eläinfestivaali, jossa piti esiintyä myös harvemmin lähietäisyydeltä nähtyjä lajeja. Yksi odotetuimmista esiintyjistä oli omistajansa trumpetinsoiton tahdissa tanssiva karhu. Valitettavasti yllättävä raekuuro perui tapahtuman ja eläimet olivat saapuneet paikalle turhaan ohjaajiensa kanssa.

Tanssivan karhun omistaja ei kuitenkaan masentunut, vaan hän lähti paikalliseen kuppilaan nauttimaan alkoholia. Yllätysmomentti oli kuitenkin siinä, että hän otti myös karhunsa mukaan. Eläin ei päätynyt tiskille saakka, vaan mies sitoi sen hihnastaan pubin edustalla olleeseen valopylvääseen siksi aikaa, kun hän itse joi sisätiloissa. Mirror-lehden mukaan poliisi pidätti omistajan kuulusteltavaksi ja pelasti karhun myrskyn kourista.