TV-tähti joutui syömään varista Kimin ja Kanyen avioliiton takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti Wendy Williams lienee useimmille suomalaisille hieman vähemmän tunnettu nimi. Yhdysvalloissa hän on kuitenkin oman suositun keskusteluohjelmansa juontaja. Nyt televisiotähti on osoittanut olevansa vielä 50-vuotiaanakin näyttävä ilmestys.

YouTube
YouTube

Viime vuonna Williams veikkasi julkisesti, että Kanye Westin ja Kim Kardashianin avioliitto kestää alle 72 päivää. Hän lupasi syödä varista, mikäli liitto kestäisi pidempään. Nyt avioliitto on kuitenkin jo selvästi ylittänyt tuon rajapyykin, joten Wendyn oli aika lunastaa lupauksensa. Hän oli kutsunut studioon kokin, joka teki variksesta ruokaa.

Wendy Williams on juontajauransa lisäksi työskennellyt toimittajana radiossa, näytellyt elokuvissa ja kirjoittanut muun muassa kirjoja. Hän juontaa omaa nimeään kantavaa The Wendy Williams Show -keskusteluohjelmaa. Äskettäin neitokainen myös kilpaili Amerikan televisiossa nähdyssä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.