Kosinta sai yllätyskäänteen – sormukselle kävi huonosti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa miehistä säästää kuukausien ajan rahaa, jotta saisivat hankittua mielitietylleen arvoisensa sormuksen ikimuistoista kosintaa varten. Ennen kosintaa korua säilytetään kuin maailman kalleinta aarretta, ja sen olemassa olo tarkastetaan povitaskusta monta kertaa ennen h-hetkeä.

YouTube
YouTube

Nyt eräs mies valitsi kosintapaikaksi järven, jonne lähdettiin ystäväporukalla yhteen polkuveneeseen ahtautuen. Mies onnistui kuljettamaan sormuksen retkelle mukaan. Kun kosinnan aika tuli, lipsahti koru hänen kädestään veteen.

Nainen tuntui olevan kosinnasta yllättynyt, ja vielä järkyttyneemmäksi hän tuli kuitenkin sormuksen pudottua järven pohjaan. Emme tiedä, onko kosintavälinettä löydetty. Uskomme kuitenkin rakkauden voimaan ja siihen, että sormus päätyy vielä naisen nimettömään tavalla tai toisella – vaikkapa sitten metallinpaljastimen avulla.