Poptähti kolmiodraaman pyörteissä – poikaystävällä toinen nainen?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen laulajatar Elizabeth Woolridge Grant tunnetaan suuren yleisön joukossa paremmin nimellä Lana Del Rey. Suosikkilaulaja on nyt joutunut tilanteeseen, johon kukaan parisuhteessa oleva ei halua päätyä.

Muutama päivä sitten Lana nähtiin hempeilemässä poikaystävänsä Francesco Carrozzinin kanssa New Yorkilaisessa kahvilassa. Viisi päivää myöhemmin Francesco nähtiin uudelleen samassa kahvilassa. Tällä kertaa kahviseurana ja hempeilyn kohteena ei ollut Lana Del Rey, vaan Rita Oran sisko Elena.

Daily Mail on saanut käsiinsä kuvasarjan, jossa Rita Oran sisko ja manageri Elena Sahatciu on nähty romanttisilla treffeillä Francesco Carrozzinin kanssa. Kuvissa pari myös suutelee avoimesti kadulla. Kuvien julkaisemisen jälkeen Lana Del Rey on perunut osan Euroopan promootiotilaisuuksistaan. Syyksi on kerrottu äkillinen sairastuminen, mutta kenties myös sydänsurut ovat vaikuttaneet asiaan.

Viime kesänä Lana Del Rey erosi kihlatustaan James-Barrie O´Neillistä sen jälkeen, kun hänet oli nähty toistuvasti Francesco Carrozzinin seurassa. Lanan ja Franciscon romanssi on kestänyt lähes koko kesän ajan, mutta nyt parisuhde on alkanut rakoilla. Francescoa ei ole tavoitettu kommentoimaan asiaa, eikä puolestaan Lana ole antanut lausuntoa tapahtuneesta.