Tom Hanks suunnitteli hauskan iPad-sovelluksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tom Hanks tunnetaan lukuisista palkituista näyttelijäsuorituksistaan. Hän on menestyksekkään uransa aikana esiintynyt muun muassa elokuvissa Forrest Gump ja Cast Away – tuuliajolla. Hanks on niittänyt mainettaan myös elokuvatuottajana, ja nyt toimeliaisuudestaan mies on päättänyt tehdä uuden aluevaltauksen. Hanks on nimittäin suunnitellut iPadille uuden sovelluksen.

Splash
Splash

tomhanksipad23092014

Pari viikkoa sitten Applen iTunesissa julkaisiin Hanksin suunnittelema Hanx Writer -ohjelma. Ohjelma muuttaa iPadissa olevan näppäimistön vanhanaikaiseksi kirjoituskoneen näppäimistöksi. Kun ohjelmalla kirjoittaa, näkyy näytöllä sama näkymä kuin kirjoituskoneessa, paperi lisääntyy sen mukaan kun uutta tekstiä ilmestyy paperille, OK Magazine uutisoi.

Ohjelmasta huokuu Hanksin tyylinen huumorintaju. Laitteelle, jossa teknologia on uutta ja ohjelmien ulkoasut ovat pelkistettyä ja moderneja, on suunniteltu ohjelma, jolla se saadaan näyttämään vanhalta ja nostalgiselta. Ohjelman on erittäin suosittu ja sen voi käydä lataamassa omalle iPadille iTunesista.