Uusi juomapeli piristää takuulla etkoja – testaa vaikka Putouksessa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Juomapeleillä on helppo saada syysjuhliin hieman piristystä. Nyt esiteltävä juomapeli on helppo ja tasapuolinen kaikille osallistujille. Tarvitset vain television, teippiä ja paperiviikset. Ennen pelin alkua täytyy pelaajien taiteilla paperille viikset.

Kun viikset on leikattu irti paperista ja teipattu vapaasti valittuun kohtaan televisiossa, voi peli alkaa. Kun televisio-ohjelmassa esiintyvän ihmisen – tai miksei eläimenkin – kasvot osuvat viiksien kohdalle, ottavat pelaajat hörpyn.

Peli on taatusti hauskaa ajanvietettä. Viikset yleistyvät katukuvassa jälleen marraskuussa, eli Movemberin aikaan, ja etenkin silloin tämä peli on ajankohtainen tunnelman nostattaja. Pelin testaamisen voi aloittaa esimerkiksi Putous-ohjelman parissa.

Amyoops
Amyoops