Lady Gagan asu paljasti rinnat – täysin läpinäkyvä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga julkaisi viime vuonna tuoreimman Artpop-levynsä, josta ei kuitenkaan tullut toivotunlaista menestystä. Viime aikoina artisti on noussutkin uutisiin lähinnä ulkomusiikillisissa merkeissä.

28-vuotias poptähti näyttäytyi maanantai-iltana L’Archiduc-nimisellä jazz-klubilla Belgiassa. Lady Gagan asuvalinta kohotti muiden paikallaolijoiden kulmakarvoja, sillä tähden yllä nähtiin erittäin läpikuultava musta mekko. Laulajatar oli myös jättänyt tuttuun tapaansa rintaliivit kotiin.

On-off -suhteessa Chigaco Fire -televisiosarjan tähden Taylor Kinneyn kanssa oleva Lady Gaga haaveilee avaruudesta vietettävistä häistä. Hän suunnittelee, että seremonia järjestettäisiin Richard Bransonin järjestämällä Virgin Galactic -avaruuslennolla. Naisen on tarkoitus esiintyä samalla lennolla ja olla maailman ensimmäinen avaruudessa keikkansa heittävä artisti.