Pizzakuski onnettomuudessa – poliisi vei pizzan asiakkaalle!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisin toimet ovat saaneet viime kuukausina Yhdysvalloissa osakseen rankkaa kritiikkiä. Tähän ovat johtaneet esimerkiksi viranomaisten tarpeettoman kovat voimatoimet sekä Missourin Fergusonissa tapahtunut aseettoman tummaihoisen nuoren miehen ampuminen poliisin toimesta.

Tuore uutinen kuitenkin osoittaa, että Yhdysvalloista löytyy edelleen myös poliiseja, joille kansalaisten avustaminen on tärkein prioriteetti. Verkossa levinneessä otoksessa kaksi Oregonin Portlandin poliisia seisoo kuvan ottajan ovella pizza kädessään. Poliisit toimittivat ruoka-annoksen perille sitä kuljettaneen pizzakuskin jouduttua liikenneonnettomuuteen,

– Viraonomaiset toimittivat ruokatilauksen perille Pizza Hutin työntekijän jouduttua onnettomuuteen. Lähipoliisitoimintaa parhaimmilaan!, kuvan jakanut nimimerkki Ppbral kirjoitti Reddit-sivustolla.