Cara Delevingne alastonkuvassa – tämä otos ei vuotanut hakkereilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Cara Delevingne lopetti taannoin lesbosuhteensa näyttelijätär Michelle Rodriguezin kanssa. Sittemmin hän on ollut runsaasti esillä mediassa mallintöidensä ansiosta. Taannoin hänet nähtiin John Hardy -koruvalmistajan rohkeissa mainoskuvissa.

Nyt 22-vuotias mallikaunotar nähdään jälleen seksikkäissä kuvissa. Tällä kertaa hän poseeraa Allure-lehden sivuilla, ja jakoi otoksistaan hieman esimakua Instagramissa. Toisessa kuvassa Cara Delevingne poseeraa täysin alastomana, kun toisessa hänen kasvoillaan valuu savimaista ainetta.

Cara Delevingne on esiintynyt lukuisten kollegoidensa kanssa catwalkilla muun muassa New Yorkissa alkuvuodesta järjestetyssä Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.