Selena Gomez seksikkäässä selfiessä – antelias kaula-aukko pääosassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Selena Gomez on ollut kuuma puheenaihe etenkin kuluneen kuukauden ajan. Median suosikkiaiheita on ollut muun muuassa Selenan alastonkuvakohu. Tähti oli yksi niistä epäonnisista julkkiksista, joiden kuvat päätyivät hakkeroinnin kautta nettiin.

Nyt laulajatar on päivittänyt instagramiinsa uuden kuuman kuvan. Viettelevässä kuvassa tähti näyttää itseään paljon vanhemmalta. Tähdellä on yllään avara, alusvaatetyylinen toppi. Tähden instagramissa on paljon hauskoja ja seksikkäitä kuvia, mutta yhdessäkään niistä ei ole Justin Bieberiä. Sen sijaan Bieberin instagramissa olevissa kuvissa Selena esiintyy.

Selena on viihtynyt viime aikoina entisen poikaystävänsä Justin Bieberin seurassa, ja se on aiheuttanut epäilyn siitä, että tähdet lämmittelevät suhdettaan uudelleen. Selenan on kerrottu yrittävän määrätietoisesti karistaa lapsitähden imagoaan, sillä hän haluaa tuoda esille aikuisemman puolen itsestään. Viimeisimmät kohut ovat edesauttaneet asiaa.