Hengenvaarallinen joogasessio videolle – väärä liike johtaisi kuolemaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuvat, joissa julkisuudesta tunnetut henkilöt tekevät joogaposeerauksia, ovat jo melko arkipäiväisiä. Julkkikset julkaisevat usein kuvia itsestään erilaisissa jooga-asennoissa, mutta nyt eräs näyttelijätär on vienyt joogaposeeraukset astetta pidemmälle.

Facebook
Facebook

Näyttelijänä ja tanssijana työskentelevä Rachele Brooke on päivittänyt itsestään verkkoon kuvia, joissa hän tekee joogaposeerauksia pilvenpiirtäjän katolla. Jooga-yhteisö on tyrmistynyt kuvista, ja se pitää näyttelijättären puuhia vastuuttomina. Brooke on päivittänyt muun muassa Facebookiin kuvia, joissa hän seisoo pilvenpiirtäjän katolla olevan turvakaiteen reunalla ja tekee joogaposeerauksia.

Kuvat ovat aiheuttaneet paljon keskustelua etenkin jooga-yhteisöissä. Yleinen mielipide on ollut se, että näyttelijätär tekee vaarallisia stuntteja vain näyttääkseen muille ja esitelläkseen taitojaan. Se on ristiriidassa joogan periaatteiden kanssa. Monet ovat olleet myös sitä mieltä, että Brooke on teollaan osoittanut turhamaisuutta ja näyttää huonoa esimerkkiä muille. Rachele Brooke on kertonut Today-lehdelle, että joogaaminen saa hänen mielensä rauhalliseksi ja kuvien ottamisen aikaan hänen olonsa on ollut turvallinen.

Rachele Brooke on esiintynyt muun muassa televisiosarjassa Glee ja Entourage, sen lisäksi hänet on nähty esimerkiksi elokuvissa Iron man 2 ja Burlesque.