Pikkujoulukävijän käsilaukku – suunniteltu salakuljettamaan viinaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ihmiset ovat kautta aikojen salakuljettaneet alkoholia tapahtumiin, joihin ei saa tuoda omia alkoholivirvokkeita. Monenlaisia kepulikonsteja on käytetty, jotta omat juomat pääsisivät perille tapahtumaan. Juhlijat ovat valmiita keksimään yhä omaperäisempiä ratkaisuja sille, ettei omia juomia takavarikoitaisi turvatarkastuksessa.

viinalaukku26092014

Yritykset ovat nähteet tässä mahdollisuuden tehdä rahaa, ja markkinoille on tuotu erilaisia tuotteita salakuljetusta varten. Viimeisin hittituote on käsilaukku, jonka vuoren sisään voi kaataa nestettä.

Festarikausi on Suomessa päättynyt, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö salakuljetustarvikkeille olisi kysyntää. Katse on pikkujoulukaudessa. Binocktails-yritys myy verkkokaupassaan salakuljetukseen tarkoitettua käsilaukkua. Laukun vuoreen saa nimittäin kaadettua nestettä. Laukun kyljessä on pieni korkki, jonka avaamalla omavalintaisen juomansa saa nautittua. Laukkuun mahtuu juotavaa jopa kahdeksan desilitran edestä.