Kimin ja Kanyen yksivuotias muotinäytöksessä! Mitä he ajattelivat?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Kanye West ja hänen vaimonsa, realitytähti Kim Kardashian, ovat tottuneet elämään parrasvaloissa. Lööpeissä on usein mainittu myös pariskunnan yksivuotias tytär North West. Perheen arjesta kuvataan parhaillaan televisiosarjaa nimeltä Keeping Up With The Kardashians, jota ei tällä hetkellä esitetä Suomen televisiossa.

Pariskuntaa ja heidän tekemisiään on usein kritisoitu julkisesti, ja nyt aihetta kritiikille on antanut se, että vanhemmat veivät yksivuotiaansa muotinäytökseen Pariisissa. Monet ovat ihmetelleet parin päätöstä ottaa vuoden ikäinen lapsi mukaansa hälinän keskelle.

Eniten kritiikkiä on tullut siitä, että yleisesti ottaen muotiviikot eivät ole oikea paikka pienelle lapselle. North on ottanut ensimmäiset askeleensa heinäkuussa, ja nyt tyttöä viedään jo maailmalle seuraamaan catwalkia.

Yksi maailman kuvatuimmista pariskunnista on myös miettinyt tarkkaan, miten pukeutua. North Westin päälle on puettu paita, jossa lukee Yeezus. Ei ole sattumaa, että se on hänen isänsä Kanyen uusimman levyn nimi. Pari on todella taitava markkinoimaan itseään ja tekemään asioita, jotka aiheuttavat kohua. Pariskunta on selvästi sitä mieltä, että sellaista asiaa ei ole olemassa kuin huono julkisuus.