Naistähdillä lesbosuhde? Villi huhu leviää Hollywoodissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Catwalkien kuumin tähti Cara Delevingne on mallin uransa lisäksi tunnettu jatkuvasta bilettämisestään. Neitokaisen parisuhdekuviot ovat runsaasti lehtien otsikoissa. Cara on kertonut avoimesti olevansa biseksuaali, ja lehdet ovat yhdistäneet hänet romanttisessa mielessä moniin mies- ja naistähtiin.

Viimeisimmän huhun mukaan Caran ja räppäri Nicki Minajin ystävyys on muuttunut syvemmäksi. Cara tapasi Nickin Pariisissa, jossa Nicki oli esiintymässä Beyoncen kanssa. The Sun -lehdeltä saatujen tietojen mukaan parilla synkkasi heti, ja tytöt ovat pitäneet yhteyttä toisiinsa siitä lähtien. Lähipiiristä on paljastettu, että Cara juttelee Nickin kanssa päivittäin.

Tytöt juttelevat keskenään kaikesta, muun muassa parisuhteista ja musiikista. Nicki on lähettänyt Caralle julkaisemattomia biisejä kuullakseen Caran mielipiteen. Cara on puhunut ystävilleen Nickistä käyttämällä sanaa wifey, joka suomeksi tarkoittaa vaimoa.

Jää nähtäväksi, mitä tyttöjen välisestä ystävyydestä kehkeytyy. Nicki Minaj ja Cara Delevingne ovat molemmat aktiivisia instagramin käyttäjiä. Jos heidän ystävyytensä on niin syvää, kun väitetään, on odotettavissa lisää yhteisiä instagram-kuvia.