Pikkupoika näytti 90 asteen punnerruksen – tähän ei moni pysty!

Fitness · Annika Kela

Punnertaminen on rankkaa touhua. Jo pelkät peruspunnerrukset nostavat hien monen kuntoilijan otsalle, mutta miltä kuulostaisi punnertaminen jalat ilmassa? Fyysisesti vaativa 90 asteen punnerrus tehdään nimittäin pelkkien käsien varassa.

YouTube
YouTube

Tällaiset punnerrukset vaativat kovaa fyysistä kuntoa ja tasapainoa. Salin vahvimmatkaan eivät välttämättä onnistu tässä rankassa taidonnäytteessä. Claudio Stroe, yhdeksänvuotias pikkupoika, sen sijaan tekee näitä punnerruksia kuin ammattilainen.

Perheenisä on kuvannut videon, jossa hänen poikansa tekee 90 asteen punnerruksia. Pojalta punnertaminen onnistuu kuin luonnostaan. Claudio harrastaa telinevoimistelua ja käsillä tasapainottelu kuuluu osaksi harjoittelua. Siitä huolimatta, pojan suoritus on uskomaton. Mikäli hän jatkaa voimisteluharrastustaan, tulemme varmasti kuulemaan hänestä uudelleen.