Tytär listasi isänsä missaamat asiat – talousguru otti lopputilin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaliforniassa asuva Mohamed El-Erian on laittanut elämänsä uuteen tärkeysjärjestykseen. Hänen elämänsä koki mullistavan muutoksen, kun hän huomasi menettäneen työnsä takia tärkeitä perhetapahtumia. El-Erian päätti erota toimistusjohtajan pestistään ollakseen jatkossa enemmän perheensä kanssa.

Facebook
Facebook

Talousmaailmassa erittäin tunnettu upporikas El-Erian on nyt kertonut, että hänen tyttärensä sai hänet avaamaan silmänsä ja ymmärtämään kuinka paljon hän on ollut poissa perheensä luota töiden takia. Kaikki sai alkunsa, kun isä oli väitellyt tyttärensä kanssa. Tytär ei ollut kuunnellut isäänsä, eikä kunnoittanut isänsä mielipidettä, Daily Mail uutisoi.

Väittely oli kärjistynyt riidaksi, jonka päätteeksi tytär oli antanut isälleen listan. Lista sisälsi kaksikymmentäkaksi hetkeä ja tapahtumaa, jotka olivat olleet tyttärelle tärkeitä, mutta joissa isä ollut paikalla. El-Erian kertoo, että luettuaan tyttärensä tekemän listan hän tiesi heti, mitä pitää tehdä. Hän päätti erota, jotta hän voisi olla jatkossa enemmän perheensä kanssa.

Nykyään El-Erian työskentelee vain osa-aikaisesti. Tämä mahdollistaa sen, että hän voi joka aamu tehdä perheelleen aamupalaa ja viedä tyttärensä kouluun. El-Erian kertoo, että hän ei ole päivääkään katunut päätöstään ja hän on nyt perheineen onnellisempia kuin ikinä. Rahasta perheellä ei ole pulaa, sillä isä tienasi esimerkiksi vuonna 2011 huikeat 100 miljoonaa dollaria.