Zombie-pilailu aiheutti pakokauhua kaupungin kaduilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eläviä kuolleita ei ole olemassa. Vai onko? Joukko nettipilailijoita päätti tehdä pilailuvideon, jossa he säikyttelevät ihmisiä kadulla zombiksi pukeutuneina. Mies maskeerattiin pelottavan näköiseksi, eli sellaiseksi miltä elävän kuolleen kuvittelisi näyttävän.

YouTube
YouTube

Videossa miehellä on mukana useita avustajia, jotka näyttelevät zombien ruuaksi päätyviä ihmisiä. Lopputulos on aitoa pakokauhua kaupungin kaduilla.

Pilan kohteeksi joutuneet ihmiset ovat silminnähden järkyttyneitä. He juoksevat zombieta karkuun ja kiljuvat. Joko pila on mennyt heille täydestä tai sitten he luulevat, että heitä jahtaava ihminen on päästään sekaisin ja pelkäävät sen takia. Joka tapauksessa video on hauskaa katsottavaa.