Nuori laulajakaunotar pokasi räppärin – paparazzikuvat julki

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viime kesänä Problem-hitillään menestynyt laulaja Ariana Grande on saanut romanssihuhut liikkeelle. Poppari on viime aikoina ollut otsikoissa diivailustaan johtuen. Tähtönen on joutunut huonoon valoon vaativan ja faneja halveksivan käytöksensä takia.

Splash
Splash

Diivailukohun laannuttua on laulajasta lähtenyt liikkeelle uusi juoru. Tähti on nimittäin nähty käsi kädessä räppäri Big Seanin kanssa. Daily Mail -lehden mukaan romanssihuhuja lietsoo se, että Big Sean on Ryan Seacrestin haastattelussa kertonut Arianan olevan hänelle erittäin erityinen ja tärkeä tyttö.

Pari nähtiin poistuvan yhdessä Saturday Night Live -jatkoilta pidellen toisiaan kädestä kiinni. Big Sean on tunnettu räppäri, joka on esiintynyt usealla musiikkivideolla eri maailman tähtien kanssa. Big Seanin ja Nicki Minajin hitti Dance on soinut myös suomalaisilla radioaalloilla.

Splash
Splash