Kolmirintainen nainen Halloweenin hittiasuksi – pukeutuisitko näin?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maailma oli äskettäin tyrmistynyt kuullessaan tytöstä, joka oli leikkauttanut itselleen kolmannen rinnan. Lähes yhtä suuri uutinen oli lopulta se, että kyseessä oli vain pelkkä julkisuustemppu.

Instagram
Instagram

Kolmerintainen tyttö on ollut tämän vuoden omituisin uutisankka, joten ei ole yhtään ihme, että pilailupuodit ovat saaneet tästä idean halloween asuja varten. Halloween lähestyy ja monet ovat jo varmasti saaneet kutsuja naamiaisbileisiin. Bileiden paras naamiaisasu on yleensä se, joka on ajankohtaisin ja hauskin.

Tänä vuonna Halloweenin hittituote on kolmirintainen tyttö -naamiaisasu. Pilailuliikkeet ovat ottaneet valikoimiinsa ylimääräisiä rintoja ja päälle puettavia, puhallettavia paitoja, joissa on kolme rintaa ja bikinit. Viimeistele asusi peruukilla ja muista pitää puhelimesi jatkuvasti esillä selfien ottamista varten.

Halloweencostumes.com
Halloweencostumes.com