”Isä, olinko vatsassasi?” Näin Ricky Martin vastasi lapsilleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Latinopopin supertähti Ricky Martin on paljastanut joutuneensa lastensa kuulusteltavaksi. Jokainen lapsi kiinnostuu jossain vaiheessa elämäänsä siitä, miten ja mistä lapset tulevat. Oma alkuperä on suuri kysymys, johon vanhemmilta halutaan vastaus.

Vanhemmat voivat olla tähän enemmän tai vähemmän varautuneita. Ricky Martin on kertonut radiohaastattelussa, että hän oli valmistautunut lastensa kysymyksiin ja kertoi myös, miten hän vastasi. Kaksoispoikien yksinhuoltaja Ricky Martin on kertonut Enrique Santos Show’ssa, kuinka hän kertoi lapsilleen siitä, miten he ovat syntyneet.

Martin on aina halunnut perustaa perheen, eikä ole koskaan pitänyt esteenä, ettei tule saamaan lapsia perinteisin konstein. Julkisesti homoseksuaalisuudestaan puhunut Martin sai kaksoispoikansa sijaissynnyttäjän avulla vuonna 2008. Kuusivuotiaat pojat Matteo ja Valentino olivat eräänä päivänä kuulustelleet isäänsä ja kysyneet, olivatko he koskaan isänsä vatsassa. Martin oli jo varautunut kysymykseen ja hänellä oli vastaus valmiina.

– Minä kannoin teitä sydämessäni ja kannan edelleen. Erään minulle rakkaan naisen avulla sain teidät tähän maailmaan. Hän auttoi minua ja kantoi teitä vatsassaan. Kun synnyitte, olin teitä vastassa ja sain teidät syliini, Ricky Martin kertoi radiohaastattelussaan.

Martin on ihastuttanut monia kuulijoita tällä vastauksella. Lapset tulevat varmasti muistamaan, kuinka he kuulivat syntymästään ensimmäistä kertaa. Kun pojat hieman varttuvat, voi asiasta keskustella yksityiskohtaisemmin, mutta toistaiseksi tämä vastaus varmasti riittää heille.