Amandan sekoilu jatkuu! Kärähti nyt ratista – vankilatuomio tulossa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijättärenä ja entisenä lapsitähtenä tunnettu Amanda Bynes on jälleen kerran joutunut ongelmiin. Tähtönen pidätettiin nimittäin viikonloppuna rattijuopumuksesta. Vapaalle jalalle neitokainen pääsi kuitenkin 15.000 dollarin takuita vastaan.

Olemme aiemmin kertoneet Amanda Bynesin joutuneen rappiokierteeseen. Noin vuosi sitten nainen nähtiin usein julkisesti alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena. Tähtönen käyttäytyi sekavasti ja monet olivat hänestä huolissaan. Tilanne muuttui keväällä, kun Amanda hakeutui vierotukseen ja muutti sen jälkeen takaisin vanhempiensa luokse.

Useista eri rikkeistä johtuen valtio oli määrännyt hänen vanhemmilleen holhousvastuun neitokaisesta. Pitkään vaikutti siltä, että tähti oli taas saanut elämänsä raiteilleen ja näytti hyvinvoivalta. Bynes muutti syyskuun aikana pois vanhempiensa luota, sillä hänen ei enää katsottu tarvitsevan holhoojaa.

Asuttuaan omassa asunnossaan kuukauden ajan on näyttelijätär nyt ajautunut jälleen ongelmien pariin. Tähti pidätettiin San Fernando Valleyssä, ajettuaan autollaan humalassa. Bynesia syytetään rattijuopumuksesta ja hän saattaa saada vankilatuomion.