Nadeea Volianova rietasteli baarin edustalla – ymmärsikö edes hävetä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen laulaja-malli Nadeea Volianova on suurimmalle osalle vielä tuntematon kaunotar, joka on ollut aiemmin otsikoissa lähinnä törkeän paljastavien asujensa merkeissä. Kaksi vuotta sitten hän shokeerasi ilmestymällä Grammy-gaalaan strippariasussa.

Äskettäin The Expendables 3 -elokuvan ensi-iltajuhlissa Nadeea nautti runsaasti alkoholia, minkä seurauksena hän toikkaroi ympäripäissään ja esitteli kuvaajille häpykarvoitustaan. Nyt sama meno on jatkunut, kun Nadeea rietasteli Bootsy Bellows -ravintolan edustalla West Hollywoodissa.

Venäjän Lady Gagaksikin nimitetty Nadeea Volianova 26-vuotias venäläissyntyinen malli-laulaja-näyttelijä Nadeea Volianova asuu nykyisin Britanniassa, jossa hän on yrittänyt tehdä uraa sekä laulajana että mallina. Musiikkiuransa lisäksi Nadeea tähdittää Vera-nimistä elokuvaa.