Poikakalenteri vailla vertaa – taksikuskit malleina

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Yorkissa taksikuskit ovat yhdistäneet sekä voimansa että sensuallisuutensa ja julkaisseet uuden kalenterin vuodelle 2015. Kalenterin tuotot menevät hyväntekeväisyyteen, joten möhömahaa tai rintakarvoja ei ole piiloteltu, sillä nyt on pistetty kaikki peliin.

NYC Taxi Drivers
NYC Taxi Drivers

Kuumat poliisit, seksikkäät palomiehet ja kauniit lentoemot ovat julkaisseet kalentereita jo vuosikymmeniä. Yhteistä näille kaikille on se, että niissä esitellään timmiä kroppaa vähissä vaatteissa. Taksikuskit ovat nyt liittyneet seksikkäitä kalentereita tekevien ammattikuntien joukkoon. Kuskien hyväntekeväisyyskalenteri ei jätä ketään kylmäksi, ja se on muun muassa erinomainen lahjaidea.

Kalenterikuvista näkee, että kuskit ovat omistautuneet asialleen. Isot miehet poseeraavat leikkisästi koiranpentujen piirittämänä ja viettelevästi taksinsa edessä. Taksikuskien kalenteri julkaistiin ensimmäisen kerran vuodelle 2014 ja se oli myyntimenestys. Kalenterit myytiin loppuun muutamassa päivässä. Tänä vuonna kannattaa olla ajoissa liikkeellä, mikäli haluaa kalenterin kuumista taksikuskeista itselleen.

NYC Taxi Drivers
NYC Taxi Drivers
NYC Taxi Drivers
NYC Taxi Drivers
NYC Taxi Drivers
NYC Taxi Drivers
NYC Taxi Drivers
NYC Taxi Drivers
NYC Taxi Drivers
NYC Taxi Drivers