Koira tekee maatilan töitä kuin vanha tekijä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Farmari on ylpeä ahkerasta apuristaan Venäjällä. Miehen apuna on nimittäin hänen koiransa Lemon. Tämä suloinen snautseri on muutakin kuin lammaskoira, sillä se osallistuu jokapäiväisiin maatilatöihin.

YouTube
YouTube

Lemonin isännän mukaan koirasta on korvaamatonta apua maatilalla. Farmari ja koiranomistaja Aleksandr Matytsin on työskennellyt koirien kouluttajana armeijassa. Hänen mukaansa Lemon oli helppo kouluttaa, sillä se on erittäin aktiivinen ja älykäs.

Farmari on kuvannut videon Lemon-koiransa puuhista. Videolla koira kävelee vesisangon kanssa kaivolle, täyttää sangon ja kantaa sen takaisin omistajalleen. Miehen mukaan koira on auttanut häntä muun muassa polttopuiden keräämisessä. Koira noutaa käskystä isännän tarvitsemat tavarat. Koiralla on hyvä paimennusvietti ja se osaa vetää kuormaa perässään. Lemon on farmarin tärkein apuri.