Nainen kauhistui belfietään – laihdutti 35 kiloa

Lifestyle · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa julkisuutta saanut Mel Fraser on jakanut netissä uskomattoman laihdutustarinansa. Mel kertoi lihonneensa sen jälkeen, kun sai tyttärensä. Hän kertoi olleensa niin isokokoinen nainen, ettei hän kehdanut lähteä ovesta ulos ihmisten ilmoille.

Sitten hän päätti tehdä asialle jotain, ja aloitti kuntoilun sekä terveellisen ruokavalion. Nainen on kertonut saaneensa lisämotivaatiota belfieistä, eli omista peppukuvistaan. Nainen jakoi netissä kuvia, joissa hän vertaa edistystään vanhoihin kuviinsa. Kuvien vastaanotto oli erinomainen ja Fraserin projektia alkoi seurata yli 10.000 ihmistä. Nainen huomasi, että pienilläkin ponnistuksilla vartalo alkoi näyttää terveellisemmältä ja ennen kaikkea treenatulta.

Nainen on nykyään niin tyrmäävässä kunnossa, että on vaikea huomata eroa vanhan belfien ja tämänhetkisen kuvan välillä. Mel on elämänmuutoksesta onnellinen. Hän kokee olevansa parempi äiti lapselleen, sillä nyt hän jaksaa liikkua ja leikkiä lapsen kanssa paljon enemmän. Mel on sosiaaliselle medialle ja etenkin belfie-villitykselle kiitollinen, koska ne antoivat hänelle motivaatiota. Fraser toivoo, että hänen tarinansa motivoi muitakin liikkumaan.