Amanda törttöili itselleen potkut huippukoulusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amanda Bynes julistettiin viime vuonna virallisesti viiden tähden sekopääksi hänen mielenvikaisen käyttäytymisensä takia. Nainen toimitettiin psykiatriseen hoitoon ja vieroitukseen. Vielä tämän vuoden keväällä tähden tulevaisuus näytti lupaavalta ja terveeltä hän aloittaessaan oppinnot muotialalla.

Nyt nainen on kaivanut luurangot esiin kaapistaan ja vieläpä ryminällä. Tarinan onnellinen loppu vaihtui kertaheitolla katastrofiin, kun lapsitähtenä tunnetuksi tullut nainen pidätettiin rattijuopumuksesta. Aiemmat kohut aiheuttivat sen, että 28-vuotiaan näyttelijän vanhemmat nimitettiin hänen holhoojikseen, mutta hän muutti syyskuussa omilleen. Ongelmat alkoivat heti.

TMZ:n mukaan Amanda Bynes on saanut potkut muotialan koulustaan. Hän oli saapunut tunneille pilvessä ja lisäksi näyttelijän kerrotaan maksaneen opiskelijatovereilleen läksyjen tekemisestä. Lisäksi neitokainen kärähti lunttaamisesta. Naisen kerrotaan myös lopettaneen skitsofreniaa ja kaksisuuntaista mielialahäiriötä ehkäisevän lääkityksen.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. Hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa She’s The Man, Hairspay ja Easy A. Näyttelijätär Amanda Bynes oli taannoin vielä kovassa nousussa oleva Hollywood-tähti, kunnes joutui rappiolle. Tähti herätti runsaasti kohua esimerkiksi haukkumalla eturivin julkkiksia kovasanaisesti.