Pizza ja täytekakku yhdistettiin – tässä tulos kotikeittiöstä!

Ruoka · Tim Isokivi

Pizza ja täytekakku ovat ruokalajeja, joita varmasti suurin osa maailman ihmisistä rakastaa joissain muodossa. Kumpikin ruokalaji tarjoaa mahdollisuuden mitä erilaisemmille variaatioille, joten erilaiset ruokavaliot ja makutottumukset on helppo ottaa huomioon valmistuksessa.

Boston Pizza
Boston Pizza

Stara kertoi huhtikuussa kuinka amerikkalainen Boston Pizza lanseerasi tuolloin aivan uuden innovaation, pizzakakun, jossa oli pinottu useita pizzoja päällekkäin täytekakun muotoiseksi. Nyt verkossa nähdään miltä sama tuote näyttää kotikeittiössä toteutettuna. Ainakin kuvien perusteella tulos on varsin onnistunut.

Kotitekoinen pizzakakku näyttää juuri siltä miltä kahden erilaisen ruokalajin yhdistelmän voisi kuvitella näyttävän, ja jääkin katsojan päätettäväksi onko kyseessä unelmien herkkuruoka, ihrainen hiilihydraattipommi vai kenties jotain siltä väliltä.