Kardashianien pikkusisko bikinimallina – seuraa isosiskonsa jalanjäljillä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kardashian perheen nuorin tytär Kylie Jenner on lisännyt Instagramiinsa kuuman bikinikuvan. 17-vuotias neitokainen poseeraa kuvassa terassilla pienet bikinit yllään. Sillä aikaa, kun äiti ja sisarukset ovat viihtyneet Pariisin muotiviikoilla, on perheen kuopus makoillut uima-altaalla Kaliforniassa.

Viimeisimpien huhujen mukaan Jenner deittailee räppäri Michael Ray Nguyen-Stevensonia, joka esiintyy taiteilijanimellä Tyga. Pari on nähty useaan otteeseen ulkona yhdessä. Huhuja ei ole vielä vahvistettu todeksi. Ilmeisesti Kardashianin perheen tytöt suosivat räppäreitä, sillä Kim on naimissa Kanye Wesin kanssa, ja Khloe juuri erosi French Montanasta. Jenner selvästi seuraa siskojensa jalanjälkiä.