Nicki Minaj rintavana kuninkaallisena – povi varasti huomion

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suorasanaisena tunnettu naisräppäri Nicki Minaj julkaisi taannoin Anaconda-musiikkivideonsa. Video oli sisällöltään poikkeuksellisen rohkea, ja se nousi nopeasti otsikoihin niin positiivisissa kuin negatiivisissakin merkeissä.

Ladataan

Näytä Instagramissa

Nicki Minaj tulee juontamaan tänä vuonna Iso-Britannian Glasgowissa järjestettävän MTV European Music Awards -gaalan. Sen kunniaksi räppäri nähdään nyt tuoreissa promokuvissa, joissa hän istuu kuningattaren elkein valtaistuimella, päässään kruunu ja kädessään valtikka. Koska kyseessä ei olisi Nicki Minaj ilman pientä vilauttelua, on hänen kaula-aukkonsa varsin antoisa.

Cash Money -yhtiölle levyttävä räppäri Nicki Minaj tunnetaan rohkeasta ja värikkäästä tyylistään ja usein seksuaalisia aiheita käsittelevistä kappaleitaan. Neitokainen on kokeillut kykyjään myäs näyttelijänä, sillä häne nähtiin tänä vuonna valkokankaalla The Other Woman -elokuvassa Cameron Diazin kanssa.

Loading

SCOTLAND R U READY?!?!! UK ARE U READY?!?! WORLD R U READY?!?!!! Do u know how many countries this show will air in my darlingzzzzz?!?!!!! #MTVEMA lots of surprises coming @mtvema – vote now at mtvema.com right now!!!! #BehindTheScenes #ComingSoon

View on Instagram

Wczytywanie

So excited to announce that I will not only perform, but I have the honorable task of HOSTING this year's MTV European Music Awards!!!!!!! AAAAAHHHHHHH!!!!!!!!!!! The show will shoot in GLASGOW, SCOTLAND for its 20th Anniversary ON NOVEMBER 9th!!!! Find us @mtvema and Vote at mtvema.com

Zobacz w Instagramie