Robert Pattinsonin uusi rakas rasististen viestien kohteena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Robert Pattinson muistetaan parhaiten roolistaan Twilight-elokuvasarjassa ja on-off-suhteestaan myöskin kyseisistä elokuvista tutun Kristen Stewartin kanssa. Taannoin Pattinsonin uutisoitiin löytäneen uuden rakkaan, sillä mies seurustelee brittipoppari FKA Twigsin kanssa.

Twilight-tähden uusi rakas ei ole kuitenkaan kaikkien internet-käyttäjien mieleen. FKA Twigs, oikealta nimeltään Thaliah Barnett, on nimittäin joutunut rasististen Twitter-viestin kohteeksi. Viesteissä 26-vuotiasta laulajatarta haukutaan muun muassa apinaksi.

Rasististen viestin takana ovat ilmeisesti sekä Robert Pattinsonin uuden tyttöystävän löytämisestä raivostuneet Kristen Stewart ja Twilight -fanit että tavanomaisemmat internet-trollit. FKA Twigs vastasi kommentteihin toteamalla, ettei rasismia tule hyväksyä tosimaailmassa eikä myöskään internetissä.

Hiljaiseloa Kristen Stewartista eroamisen jälkeen pitänyt näyttelijäkomistus Robert Pattinson herätti viime vuonna kohua haukkumalla Twilight-elokuvasarjan faneja. Hän oli erityisen hämmästynyt siitä, että teinielokuviksi leimatun sarjan fanijoukoissa seisoi myös varttuneempaa väkeä.