Michael Jacksonin Thriller-musiikkivideosta 3D-versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Michael Jacksonin nimissä on tähden kuoleman jälkeen julkaistu jo kaksi postuumia albumia. Tuorein näistä, Xscape, julkaistiin toukokuussa. Postuumin levyn julkaisu aiheutti fanien keskuudessa keskustelua siitä, onko artistin aiemmin julkaisemattoman materiaalin julkaiseminen tämän kuoleman jälkeen sopivaa.

Yksi Michael Jacksonin tunnetuimmista hiteistä on hänen vuonna 1983 julkaistu kappaleensa Thriller, jonka kauhuaiheinen video on niin ikään yksi kaikkien aikojen ikimuistoisimmista musiikkivideoista. Nyt John Landisin ohjaama video tullaan julkaisemaan uudelleen ennennäkemättömässä muodossa, 3D-versiona elokuvateattereissa.

– Video tullaan näkemään kiillotettuna, kolmiulotteisena versiona. Tällä tavoin sen näkeminen isolla kankaalla tulee olemaan erittäin jännittävää, ohjaaja John Landis paljasti New York Daily News -lehdelle.

Elokuvateatterilevityksen lisäksi legendaarinen musiikkivideo tullaan julkaisemaan ensimmäistä kertaa myös Blu-ray-muodossa. John Landis olisi halunnut työstää videosta 3D-version jo aikaisemmin, mutta erimielisyydet Michael Jacksonin perikunnan kanssa estivät häntä etenemästä projektinsa kanssa. Erimielisyydet on kuitenkin sittemmin ratkaistu, ja Landis on työstänyt videon 3D-versiota salassa muutamien kuukausien ajan.