Mies keräsi 21 500 dollaria kolikkoja – lahjoitti kaikki kissoille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eläinrakas mies on tehnyt upean teon Floridassa. Hän on lahjoittanut yli 21.000 dollaria hyväntekeväisyyteen kulkukissoja varten. Mies on kertonut aloittaneensa säästämisen kymmenen vuotta sitten, kun hän jäi eläkkeelle. Hän päätti tehdä rahoilla jotain merkittävää.

Rick Snyder päätti pysyä toimeliaana jäätyään eläkkeelle, ja hän aikoi hyödyntää vapaa-aikansa työskentelemällä vapaaehtoisena. Miehelle tarjottiin paikkaa Manatee County yhteisöstä, jossa hoidettiin kulkukissoja. Snyder huomasi, että toiminta perustui lahjoitusten varaan. Eläinrakas mies halusi auttaa yhteisöä ja alkoi säästää kolikoitaan lahjoitusta varten.

Kymmenen vuoden ajan Snyder laittoi sivuun kaikki taskurahansa ja niistä kertyi suuri potti. Nyt hän on lahjoittanut kaikki kolikkonsa Gulf Shore Animal League -nimiselle löytöeläinkodille. Kun kolikot laskettiin, tuli loppusummaksi 21.495 dollaria. Hyväntekeväisyysjärjestö oli erittäin kiitollinen lahjoituksesta.

Järjestön mukaan rahat käytetään kulkukissojen hyväksi. Jokaisen adoptiokelpoisen kissan hoitaminen kustantaa 250 dollaria. Kissan voi adoptoida 75 dollarilla, joten järjestö ei saa kissojen hoitamisesta mitään voittoa, vaan päinvastoin. Snyder on ylpeä siitä, että hänen lahjoituksellaan moni katukissa tulee löytämään kodin ja paremman tulevaisuuden.