Amanda Bynesin syöksy jatkuu – meni suin päin kihloihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amanda Bynes julistettiin koko maailman toimesta mielenvikaiseksi silloin, kun hänen toilailunsa huipentuivat ventovieraiden ihmisten pihoille sytytettyihin tulipaloihin. Amanda passitettiin vuosi sitten psykiatriseen hoitoon.

Vasta tämän vuoden keväällä voitiin puhua näyttelijätären toipumisesta, sillä nainen oli aloittanut menestyksekkäästi opinnot muotialan koulusta ja asettunut päihteettömään elämään. Siihen tuli kuitenkin täysikäännös, kun hän muutti takaisin omilleen. Koulu irtisanoi näyttelijän ja hän kärähti rattijuopumuksesta. Nyt Amanda kertoo menneensä kihloihin.

Celebuzzin mukaan Amanda Bynes on itse kertonut olevansa kihloissa 19-vuotiaan Kalifornian Costa Mesassa asuvan Calebin kanssa. Nuori mies on töissä kalastustarvikeliikkeessä, eikä välttämättä pysty kustantamaan naisen ongelmantäytteistä elämäntyyliä. Silti pariskunnan epäillään suunnittelevan häitä. Amanda on myös kertonut, että haluaa pelkästään poikalapsia, koska olisi upeille tyttärilleen vain kateellinen.

Aiemmat kohut aiheuttivat sen, että 28-vuotiaan näyttelijän vanhemmat nimitettiin hänen holhoojikseen, mutta hän muutti syyskuussa omilleen. Naisen kerrotaan lopettaneen skitsofreniaa ja kaksisuuntaista mielialahäiriötä hoitavan lääkityksen. Kerroimme aiemmin, että Amanda ja hänen äitinsä Lynn syyttävät omituisesta käytöksestä kannabista.

– Amandalla ei ole koskaan virallisesti diagnosoitu skitsofreniaa tai kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Hän on todella pahoillaan ikävistä twiiteistään ja kaikki on johtunut marihuanan vaikutuksesta, luki perheen virallisella tiedotteella.

Hoitoon viime syksynä passitettu Amanda Bynes joutui tällöin viranomaisten asettamaan psykiatriseen tarkkailuun. Tarkkailua käytetään niihin henkilöihin, joiden epäillään kärsivän mielenterveysongelmista, ja jotka saattavat tehdä heistä vaarallisia itseään tai muita kohtaan. Amanda kuuli muun muassa ääniä ja puhui itsekseen.