Jos Nicki Minaj’n Anaconda kertoisi käärmeistä…

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisräppäri Nicki Minaj julkaisi taannoin tuoreen Anaconda-kappaleensa ja sen runsaasti kohua herättäneen musiikkivideon. Kuten ehkä saattaa arvata, kappaleen ”anaconda” viittaa vertauskuvalliseen käärmeeseen eikä Etelä-Amerikassa asuvaan oikeaan matelijalajiin.

CollegeHumor's Favorite Funny Videos

Huumorisivusto College Humorin tuoreella videolla selvitetään, minkälainen Nicki Minajin tuore hittikappale voisi olla mikäli sen aiheena olisivat oikeat anakondat. Animaation keinoin toteutettu video tarjoilee humoristisella tavalla kiehtovaa faktatietoa maailman suurimmasta käärmelajista. Amazonin sademetsässä elävät, myrkkyhampaiden sijaan kuristamalla uhrinsa tainnuttavat anakondat saattavat kasvaa jopa yli kymmenmetrisiksi 400 kiloa painaviksi.