Amanda Bynes todella pohjalla – kiinni myymälävarkaudesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jos ihminen onnistuu tuhoamaan periaatteessa koko elämänsä yhden kuukauden aikana, voidaan puhua jo todellisista ongelmista. Teinisarjoista maailmanmaineeseen noussut näyttelijä Amanda Bynes hakee viiden tähden sekopää -kruunua takaisin nyt niin aktiviisesti, että heikompaan menoon tottunutta hirvittää.

Jyrkkä alamäki alkoi, kun Bynes muutti pois vanhempiensa kodista syyskuussa. Hän on onnistunut yhden kuukauden aikana saamaan syytteet rattijuopumuksesta, eropaperit koulusta, kihlasormuksen sormeensa ja nyt näemmä syytteen myös myymälävarkaudesta. Amanda Bynes oli poistunut New Yorkissa sijaitsevasta Barneys-liikkeestä maksamaton hattu päässään.

Vartija otti naisen kiinni ja toimitti takahuoneeseen. Vartija kuitenkin päästi neitokaisen vapaaksi, kun hän lupasi noudattaa elinikäistä porttikieltoa. Amanda puolustelee käyttäytymistään ja sanoi poliiseille myöhemmin kuulusteluissa kaiken johtuneen erehdyksestä.

Nainen oli jättänyt käsilaukkunsa autoon, ja hän oli lähtenyt sitä hakemaan. Samaan aikaan tavikseksi tekeytynyt paparazzi oli ahdistellut naista ja hälyttimet alkoivat soida naisen mennessä ulko-ovelle. Amandan oli kuulemma ollut tarkoitus ostaa hattu, TMZ kertoo.

Kerroimme äskettäin, että 28-vuotias Amanda Bynes on kihloissa 19-vuotiaan Kalifornian Costa Mesassa asuvan Calebin kanssa. Pariskunnan epäillään suunnittelevan häitä. Naisen kerrotaan lopettaneen skitsofreniaa ja kaksisuuntaista mielialahäiriötä hoitavan lääkityksen. Amanda kuuli viime syksynä muun muassa ääniä ja puhui itsekseen, kunnes joutui viideksi kuukaudeksi psykiatriseen tarkkailuun.