Game of Thronesin alastonkohtaus maksoi 200.000 dollaria

Viihdeuutiset · Annika Kela

Palkittu televisiosarja Game of Thrones on saavuttanut valtavan suosion ympäri maailmaa. Sarjan viidennettä tuotantokautta kuvataan parhaillaan Kroatiassa, ja sen tekemiseen on käytetty kymmeniä miljoonia dollareita jokaista tuotantokautta kohden.

Artikkeli sisältää juonipaljastuksen. Mikäli haluat pitää sen salassa, älä lue pidemmälle.

Budjetissa ei ole säästelty, sillä viimeisimpien tietojen mukaan näyttelijätär Lena Headeyn alastonkohtaus on tullut maksamaan yli 200.000 dollaria. Alastonkohtausta kuvattiin neljä päivää. Kohtauksessa Headeyn esittämä kuningatar Cercei kävelee kaupungin keskustan läpi alastomana. Kuningattaren häpäisyä kuvaavan kohtauksen tekemiseen on osallistunut satoja avustajia ja jopa 200 turvamiestä.

Kroatian Dubrovnikin kaupungin katuja on jouduttu sulkemaan kuvausten takia, ja turvatoimia on kiristetty kaupungissa. Daily Mail -lehden mukaan kuvauspaikoille ei haluta ketään ulkopuolisia, sillä juonenkäänteitä halutaan varjella sarjan esitykseen asti. Kuningattaren häpeää kuvaava kohtaus on varmasti yksi historian kalleimmista alastonkohtauksista. Tiedossa ei ole, onko Headylle maksettu alastomuudesta ekstraa.